Internetinės svetainės užklausos

Kai pateikiate užklausą mūsų internetinėje svetainėje www.wordpress123.lt, tam, kad galėtume atsakyti į Jūsų klausimus, mes renkame ir tvarkome Jūsų vardą, elektroninio pašto adresą, nurodytą komentarą. Šiuos Jūsų asmens duomenis tvarkome sutikimo pagrindu. Jums nepateikus šių asmens duomenų „WordPress123.lt“ negalės atsakyti į Jūsų užklausą.

Duomenų apsauga

Mes duomenų tvarkymui taikome saugos ir tvarkymo reikalavimus, nustatytus Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme ir ES Bendrajame duomenų apsaugos reglamente.

Mes imamės atitinkamų techninių ir organizacinių priemonių, kad užtikrintume visų duomenų apsaugą nuo netyčinio ar neteisėto sunaikinimo arba netyčinio praradimo, pakeitimo, neįgalioto atskleidimo arba prieigos, ir nuo visų kitų neteisėtų apdorojimo formų.

Jūsų sutikimai ir teisės

Jūs turite teisę bet kada, susisiekę su mumis el. pašto adresu wordpress123.lt@gmail.com, susipažinti su mūsų tvarkomais Jūsų asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi, reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo asmens duomenis, reikalauti sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai duomenys tvarkomi nesilaikant įstatymų ir šios politikos sąlygų, taip pat teisę gauti savo asmens duomenis susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu (teisė į duomenų perkeliamumą). Jeigu manote, kad Jūsų asmens duomenys yra tvarkomi neteisėtai, Jūs turite teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (A. Juozapavičiaus g. 6, 09310 Vilnius, tel. (8 5) 271 2804, 279 1445, el. paštas ada@ada.lt).

Slapukai

Siekiant užtikrinti galimybę Jums patogiau ir efektyviau naršyti Svetainėje bei pateikti Jums naudingus pasiūlymus, Svetainėje naudojame šiuos Slapukus:

Sausainiukas (angl. Cookie)TipasGyvavimo laikasAprašymas
__tawkuuid, TawkConnectionTimeSesijaiki 1 mėnSlapukai skirti tiesioginio bendravimo tarp svetainės lankytojo ir mūsų per Tawk.to aplikacija.
__utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz, __utmx, __utmxxnuolatinis2 metaiGoogle analitika. Vartotojų lankomumo analizė
_ga, _gat, _gid, AMP_TOKEN, _gaexpnuolatinis2 metaiTikslu atskirti lankytoją, vertinti ir stebėti jo atliekamus veiksmus, gerinti vartotojo patirtį ir paslaugų kokybę.